sâmbătă, 29 martie 2014

In Dulcele Stil Clasic


Hey !!!


         Acest weekend mi-l petrec acasa, la Suceava alaturi de cei dragi si de familie insa, m-am gandit sa va las aici, pe blog, cateva fotografii de saptamana ce-a trecut.


 

             Pentru aceasta tinuta am ales o bluza lejera din voal cu guler de dantela , o pereche de blugi comozi, o pereche de pantofi de lac si o geanta incapatoare.


Sper sa va placa tinuta pe care am ales-o si fotografiile .Photos by Ioana Ples  

  Follow her on Facebook !

duminică, 23 martie 2014

Warm SunsetBuna, dragilor !

In seara asta revin cu un set de fotografii din weekend .
          Fiind vreme frumoasa in continuare, am profitat si am scos pantofii de la naftalina, am schimbat paltonul gros si calduros cu un pulover purtat cu o camasa simpla, barbateasca, accesorizata cu o curea simpla in talie si o geanta mica si comoda si am iesit la plimbare.


         Temperatura prietenoasa ne-a permis sa ne prelungim iesirea si sa facem cateva fotografii in lumina soarelui la apus.

Photos by Ioana Ples  
 Follow her on Facebook !

marți, 18 martie 2014

Red Feelings

           Astazi voi impartasi cu voi cateva din fotografiile de saptamana trecuta .
           Fiind o zi frumoasa si insorita, am decis impreuna cu Ioana sa iesim sa facem cumparaturi, insa inainte am profitat la maxim de caldura lafaindu-ne la soare.

         


  Initial ne propusesem sa facem cateva fotografii in graba, insa pe parcurs ne-am dat seama ca aceasta "mica sedinta foto" s-a lungit pe cel putin 2-3 ore.
A fost o zi foarte frumoasa, distractiva, amuzanta si plina de activitati  interesante si captivante.
 Photos by Ioana Ples

sâmbătă, 15 martie 2014

No Makeup Day


Buna !

         Numele meu este Anca Ioana Bulgar si sunt studenta la facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din cadrul universitatii Babes Bolyai, la specializarea Psihopedagogie Speciala.
           Ziua a inceput normal, lenes, ca orice alta zi de weekend . Dupa trezirea tarzie si lenevitul prin camera de camin ne-am decis sa facem  o mica plimbare prin parc si asa ne-am ales si cu cateva fotografii.Photos by Ioana Ples